Aktualności

W naszych lokalach podajemy frytki Aviko
Zastanawiałeś się kiedyś jaki jest sekret złocistych, chrupiących i aromatycznych frytek? Tu nie ma mowy o przypadku. Zanim najwyższej jakości frytki trafią na Twój talerz przechodzą drobiazgowo przygotowaną drogę, w czasie której nasz przeszkolony personel dba o każdy detal. Tłuszcz, do którego frytki trafiają ma zawsze 175 °C. Jednym z sekretów przepysznego smaku i chrupiącej skórki jest odpowiednia proporcja ilości frytek do ilości tłuszczu. Ważna jest także długość smażenia – wynosi od 2,5 do 3 minut – w tym czasie pracownicy dopilnowują, aby frytki były kilkakrotnie przemieszane a po wyjęciu z frytkownicy otrząśnięte z nadmiaru tłuszczu. Nigdy nie dostaniesz u nas ponownie odsmażanego, a przygotowanego wcześniej produktu – nigdy też nie wrzucamy frytek do tłuszczu, w którym smażone były uprzednio inne produkty. Dzięki uczciwemu przestrzeganiu każdego z tych kroków zyskujemy pewność, że naszym Gościom oferujemy to, co najlepsze.